Idén már hatodik alkalommal szervezte meg október 28-án a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat halloween tematikájú rendezvényét. Ismét kiderült, hogy ez az egyik legjobban kedvelt program, ugyanis közel 30 fiatal vett részt rajta.

A délután folyamán az ifjúsági önkormányzat számos programelemmel készült. Különböző bátorság próbákon próbálhatták ki magukat a gyerekek: méregzsák búvóhelyén ki kellett tapogatni a dobozban elrejtett kincseket, a sikoly mérésen kiderült, ki tud a leghangosabban sikoltani, a rettegés szobájában egyedül kellett a próbát teljesíteni, de a fekete üstben is többféle íz illetve illat próbán is részt lehetett venni bekötött szemmel. Ezek mellett Kahoot kvízben, Just Dance táncversenyen és halloweeni mese- és filmkvízben is lehetett pontokat szerezni.

Természetesen mindenki a jelmezversenyt várta a legjobban, ahol a zsűri édesség meglepetéssel díjazta a legötletesebb, legrémisztőbb és legaranyosabb jelmezbe bújt fiatalokat. Emellett díjazásban részesült a legbátrabb és a legjobban táncoló is.

Sokan hozták magukkal a GYIFÖ által kiadott Pecsétgyűjtőt, így ők újabb pecséttel kerültek közelebb az ajándékhoz. Akinek még nem volt Pecsétgyűjtője kérhetett, így számára is elkezdődhetett a pecsétgyűjtés. Érdemes tehát minden GYIFÖ által szervezett programra elhozni.

Az eseményről készült fotók a GYIFÖ hivatalos Facebook oldalán megtekinthetők.

Vida Patrícia, a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat polgármestere

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support