2022-ben sem maradhat el a már negyedik éve útjára indított közösségi kezdeményezésünk. Ismételten az adventi időszakban naponta a település egy-egy pontján egy a dátum számával ellátott, feldíszített ablak fénye villan fel, amely napról-napra haladva egy nagy, közös adventi kalendáriumot alkot majd meg.

Bárki csatlakozhat (magánszemély, intézmény, bolt, üzlet) 2022-ben is a játékhoz, akár úgy, hogy ablakdíszt készít, akár úgy, hogy a faluban sétálva megkeresi az aznapi ablakot, és lefotózza. Hogy melyik nap hol található a sorszámmal ellátott kidíszített világító ablak, az meglepetés, szenteste pedig ismét szeretnénk, ha egyszerre világítana majd az összes ablak.

Jelentkezni a faluház e-mail címre küldött, névvel és telefonos elérhetőséggel ellátott üzenettel lehet november 30-ig! 

Ha van olyan nap december 1. és 24. között, amikor szívesen díszítenél ablakot, akkor az üzenetben ezt is jelöld meg, próbáljuk figyelembe venni!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support