A Faluház és Könyvtár által szervezett Adventi szöszmötölőre harminc család jelentkezett, akik az épület nagytermében fogtak hozzá a saját adventi koszorújuk vagy kopogtatójuk elkészítéséhez. A jó hangulathoz a családtagok, barátok találkozása mellett nagyban hozzájárult az Enni-kék pizzéria és cukrászda meglepetése, akik a náluk kapható sós és édes sütemények mellett még forró csokival is kedveskedtek az egybegyűlteknek. A közel két órás program keretében szebbnél szebb asztal- vagy ajtódíszek születtek, öröm volt látni, ahogy ismerősök, és akár most összebarátkozott emberek díszeket, terméseket cserélgetnek, segítik egymást a ragasztásban, drótozásban. Az esemény fotói közösségi oldalunkon tekinthetők meg!

Egy sikeres rendezvény után mindenki élményekkel, büszkeséggel és örömmel az arcán térhetett haza Reméljük ez a jókedv, összefogás és szeretet végig kíséri őket nem csak az adventi időszakban, hanem azt azt követő kicsit komorabb hétköznapokban is. Boldog Karácsonyt!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support