Július 28-tól hosszabbíthatók a BordányKártyák

bordánykártya

A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásának eredményeként 2015-ben indult el a BordányKártya Program, amely a településen élőket szeretné arra ösztönözni, hogy minél többször vásároljanak helyben, a helyi vállalkozókat segítve, miközben hozzájárulnak a nagyközség kulturális életének felpezsdítéséhez is. A vonalkódos kártyát egy éves, 2000 Ft-os regisztrációs díj fejében lehet kiváltani a Faluházban, ezt követően minden egyes vásárlás alkalmával a rendszerhez csatlakozott üzletekben, továbbá a kulturális- és sportprogramok belépőjének megvásárlásakor kap kedvezményt a plasztik kártya felmutatója. A kártya küldetése, hogy segítse és támogassa az önkormányzat és intézményei, a településen élő lakosok valamint a Bordányban található úgynevezett hagyományos üzletek, vállalkozások egymásra találását. A programhoz csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók általuk vállalt kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy a tudatosan vásárlók, fogyasztók őket, a BordányKártya Program tagjait részesítsék előnyben napi vásárlásaik, szolgáltatások igénybevétele kapcsán. A cél, hogy a Bordányban megtermelt forintok itt hasznosuljanak, a helyben élők által megtermelt javak itt is maradjanak és a település hosszú távú fejlődését szolgálják. Eddig a programhoz csatlakozott üzletek, akik legalább 5% kedvezményt nyújtanak különböző termékekre a következők:

A 100 Ft-os/Goods Market üzlet 5% kedvezményt nyújt a „toppos” (tartósan alacsony árú) és az akciós termékek kivételével minden árura. Amíg a Bambusz Divatban 5%-al olcsóbban vásárolhatók a ruházati termékek, addig a Manó ABC-ben az akciós termékek, az újságok és az alkoholtermékek kivételével minden árura 5% kedvezmény jár. Az Oszi & Dezső Bt. Tápboltban a PG gáz, a terménydarálás, valamint az ásványi anyagok, vitaminok, fagyasztott kutyaeledelek vásárolhatók 5% kedvezménnyel. A Top-Rongyos használtruha-, kisállateledel- és felszerelésboltban a használtruha darabáras termékekre, valamint a tápokra vehető igénybe 5% kedvezmény. A Tuti Gyümi Zöldséges 10% kedvezményt nyújt a teljes árukészletre, a Vadgesztenye Étteremben pedig az étlapon szereplő A’ La Carte ételek fogyaszthatók 5%-al kedvezőbb áron. A BordányKártya Programban részt vesz a Bordány Sportkör is, a BordányKártya tulajdonosok 10% kedvezménnyel vásárolhatnak támogatói bérleteket, amellyel az mellett, hogy hozzájárulnak a sportegyesület működéséhez, ingyenesen tekinthetik meg a megye I-es csapat bajnoki- és kupatalálkozóit is. A Támogatói Bérlet EXTRA ára 15.000 Ft helyett BK-val 13.500 Ft, a Támogatói Bérlet PLUSZ ára 10.000 Ft helyett BK-val 9.000 Ft (mindkettő 2018. június 30-ig érvényes). A bordányi Faluház és Könyvtárban, valamint az adventi hétvégékén a Bordányi Színházi Esték előadásaira 10% kedvezménnyel válthatnak jegyeket a kártyabirtokosok. A település 2018-as asztali naptárából egy példányt az adventi hétvégéken vagy a Faluház ügyfélpultjánál ingyenesen vehetnek át a BordányKártya használói.

A megadott kedvezmények csak a megjelölt kedvezményes termékekre vonatkoznak. A kedvezmények nem vehetők igénybe az akciós termékekre, valamint más akcióval nem vonhatók össze! A kedvezmény igénybevételéhez érvényesített BordányKártyát szükséges felmutatni a vásárlást megelőzően a pénztárnál!

A kártyát személyesen a Faluház információs pultjánál lehet igényelni, a korábban kiváltott kártyákra matricát kell kiváltani 2000 Ft ellenében. Ezután már csak a megújított kártyákat fogadják el a BordányKártya programhoz csatlakozott üzletek!

Minden bordányit arra biztatunk, hogy a kártyát kiváltva és használva úgy intézze vásárlásait, hogy a részesítsék előnyben azokat az üzleteket, amelyek BordányKártya elfogadóhelyek, és ezekben az üzletekben költsenek minél többet, hiszen ezzel a saját településük fejlődését tudják támogatni.

A BordányKártya Programról részletes információkat személyesen a Faluház ügyfélpultjánál kaphatnak.

BordányKártya Csatlakozott Partnerek.pdf

BordányKártya Általános Részvételi Feltételek (ÁRF).pdf

BordányKártya Kártyaszabályzat.pdf

 

 • 2016
 • 2015
 • BordányKártya akciók októberben

  Vásároljon a BordányKártyát elfogadó üzletben valamelyikében legalább 2.000 Ft értékben, a blokkra írja rá nevét és BordányKártyája számát, majd dobja be a Faluház ügyfélpultjánál található gyűjtőládába. A játékban résztvevők között számos ajándékot sorsolunk ki. Figyeljék a Bordányi Hírek és a Bordányi Napló települési kiadványunk számait, melyben közzétesszük a nyertes kártyaszámokat.

  A BordányKártya Programról részletes információkat személyesen a Faluház ügyfélpultjánál vagy településünk honlapján a www.bordany.hu-n a BordányKártya menüpontban kaphatnak.ű

  BordányKártya nyereményjáték nyertesei

  Mint arról a Bordányi Napló szeptemberi számában beszámoltunk, az október folyamán 2000 Ft fölött BordányKártyával vásárlók sorsoláson vettek részt, a nyertesek kártyaszámait az alábbiakban közöljük: 6795015000476, 6795015007529, 6795015000230, 6795015000391, 6795015001022, 6795015007949, 6795015009912, 6795015000155.

  Nyereményük 1-1 ajándékcsomag, amit BordányKártyájuk bemutatásával vehetnek át a Faluház információs pultjánál nyitvatartási időben. Gratulálunk nekik!

  Július 1-től lehet megújítani a BordányKártyákat

  A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásának eredményeként a 23. Bordányi Falunapok keretében mutatkozott be a BordányKártya, amely a településen élőket szeretné arra ösztönözni, hogy minél többször vásároljanak helyben, a helyi vállalkozókat segítve, miközben hozzájárulnak a nagyközség kulturális életének felpezsdítéséhez is. A vonalkódos kártyát egy éves, 2000 Ft-os regisztrációs díj fejében lehet kiváltani a Faluházban, ezt követően minden egyes vásárlás alkalmával a rendszerhez csatlakozott üzletekben, továbbá a kulturális programok belépőjének megvásárlásakor kap kedvezményt a plasztik kártya felmutatója. A kártya küldetése, hogy segítse és támogassa az önkormányzat és intézményei, a településen élő lakosok valamint a Bordányban található úgynevezett hagyományos üzletek, vállalkozások egymásra találását. A programhoz csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók általuk vállalt kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy a tudatosan vásárlók, fogyasztók őket, a BordányKártya Program tagjait részesítsék előnyben napi vásárlásaik, szolgáltatások igénybevétele kapcsán. A cél, hogy a Bordányban megtermelt forintok itt hasznosuljanak, a helyben élők által megtermelt javak itt is maradjanak és a település hosszú távú fejlődését szolgálják. Eddig a programhoz hét üzlet csatlakozott és kínál legalább 5% kedvezményt különböző termékekre,így a 100 Ft-os bolt, a Bambusz Divat, a Manó ABC, az Oszi & Dezső Tápbolt, a Top-Rongyos használtruha-, kisállateledel- és felszerelésbolt, a Tuti Gyümi Zöldséges és a Vadgesztenye Étterem.

  A kártyát személyesen a Faluház információs pultjánál lehet igényelni, július 1-től a korábban kiváltott kártyákra matricát kell kiváltani 2000 Ft ellenében. Ezután már csak a megújított kártyákat fogadják el a BordányKártya programhoz csatlakozott üzletek!

  Minden bordányit arra biztatunk, hogy a kártyát kiváltva és használva úgy intézze vásárlásait, hogy a részesítsék előnyben azokat az üzleteket, amelyek BordányKártya elfogadóhelyek, és ezekben az üzletekben költsenek minél többet, hiszen ezzel a saját településük fejlődését tudják támogatni.

  A BordányKártya Programról részletes információkat személyesen a Faluház ügyfélpultjánál vagy településünk honlapján a www.bordany.hu-n a BordányKártya menüpontban kaphatnak.

   

 • A 2015. évi Falunapokon mutatkozott be a BordányKártya! – Jelentős kedvezményeket kapnak a plasztik kártya birtokosai

  A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogásának eredményeként a 2015-ös falunapokon mutatkozott be a BordányKártya, amely a településen élőket szeretné arra ösztönözni, hogy minél többször vásároljanak helyben, a helyi vállalkozókat segítve, miközben hozbordánykártyazájárulnak a nagyközség kulturális életének felpezsdítéséhez is.
  A vonalkódos kártyát egy éves regisztrációs díj fejében lehet kiváltani, és ezt követően minden egyes vásárlás alkalmával a rendszerhez csatlakozott üzletekben, továbbá a kulturális programok belépőjének megvásárlásakor kap kedvezményt a plasztik kártya felmutatója.
  A helyben vásárlók plusz jutalomban is részesülnek, a különböző pontgyűjtő akciók beindulásával, kizárólag a kártya tulajdonosai juthatnak speciális bordányi ajándékokhoz, vagy éppen kedvezményes, esetleg teljesen ingyenes szolgáltatásokhoz is.
  Minden bordányit arra biztatunk, hogy a falunapokat követően már úgy intézze vásárlásait, hogy a részesítsék előnyben azokat az üzleteket, amelyek BordányKártya elfogadóhelyek, és ezekben az üzletekben költsenek minél többet, hiszen ezzel a saját településük fejlődését tudják támogatni.
  Az elfogadóhelyek listájáról, a kedvezmények mértékéről, és a pontgyűjtő akciókról oldalunk mellett a Faluház ügyfélpultjánál, illetve a Bordányi Napló és Hírek hasábjain, valamint a település facebook oldalán tudhatnak meg pontosabb információkat.

   

  2015-ös promóciók:

  Induljon jól a Karácsony!

  Szerezze meg a karácsonyi tombolát és nyerjen értékes ajándékokat! – Fődíj egy okostelefon!

  Vásároljon a BordányKártyát elfogadó boltok valamelyikében a plakáton jelölt összegben, mutassa fel a kedvezményre jogosító kártyáját, és az eladó egy karácsonyi tombolaszelvénnyel is megajándékozza Önt! A karácsonyi tombola sorsolására 2015. december 13-án a karácsonyi vásáron történik. Nyereményét vagy a vásárban, vagy azt követően abban az üzletben veheti át, ahol a tombolaszelvényt kapta! Az akció december 13-ig tart!

  Induljon jól a Karácsony akció.pdf

  BordányKártya akciók szeptemberben is

  Vásároljon három különböző BordányKártyát elfogadó üzletben legalább 500-500- 500 Ft értékben, hozza be a 3 blokkot és BordányKártyáját a Faluház ügyfélszolgálatára és mi megajándékozunk egy Bordányos bögrével!

  Akinek még nincs BordányKártyája most érdemes kiváltani, ugyanis az összes eddig kártyát kiváltozó között értékes ajándékokat sorsolunk ki a hónap folyamán, így akár visszanyerheti kártyája árát! Figyeljék a Bordányi Hírek települési kiadványunk szeptemberi számait, melyben közzétesszük a nyertes kártyaszámokat.

  A BordányKártya Programban részt vesz a Bordány Sportkör is, a BSK-s szurkolói pólók ugyanis BordányKártyával az eredeti 1.961 Ft-os ár helyett, mindössze 1.500 Ft- ért vásárolhatók meg.

  2015.09.11. – Megtörtént az első sorsolás, a nyertesek kártyaszámait az alábbiakban közöljük:6795015000124, 6795015000322, 6795015000360, 6795015000421 és 6795015000438. Nyereményük 1-1 ajándékcsomag, amit BordányKártyájuk bemutatásával vehetnek át a Faluház információs pultjánál.

  2015.09.18. – Megtörtént a második sorsolás is, a nyertesek kártyaszámait az alábbiakban közöljük:6795015000094, 6795015000148, 6795015000230, 6795015000292 és 6795015000377. Nyereményük 1-1 ajándékcsomag, amit BordányKártyájuk bemutatásával vehetnek át a Faluház információs pultjánál.

  2015.09.25. – Megtörtént a fődíjak sorsolása, a nyertesek kártyaszámait az alábbiakban közöljük:6795015000087, 6795015000100, 6795015000216, 6795015000247 és 6795015000254. Nyereményük 1-1 ajándékcsomag, amit BordányKártyájuk bemutatásával vehetnek át a Faluház információs pultjánál. Gratulálunk nekik!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail