Részletes tájékoztatót olvashat az elektronikus ügyintézés lehetőségéről itt!

Önkormányzati Hivatali Portál:

Az Önkormányzati Hivatali Portálon lehetőség nyílik az ügyfelek számára, hogy az

    • Ügyindítás menüpontban elektronikus űrlapok, un. iForm űrlapok kitöltésével és elektronikus beküldésével hatósági eljárást kezdeményezzenek az Önkormányzatnál. Ilyen ügyek lehetnek adó, ipar-, és kereskedelmi, hagyatéki, birtokvédelmi, anyakönyvi és szociális, általános vagy egyéb igazgatási, településüzemeltetési, vagyonkezelési ügyek.
    • Ügykövetés menüpontban az elektronikusan kezdeményezett ügyeket a felületen figyelemmel kísérjék, ügyek státuszát ellenőrizzék.
    • Adóegyenleg lekérdezés menüpontban az aktuális adóegyenlegüket lekérdezzék, ellenőrizzék.

Elektronikus ügyintézés az Önkormányzati Hivatali Portálon Felhasználói útmutató.pdf

e-Papír:

Az e-Papír felület lehetőséget teremt az ügyfelek számára, hogy kötetlen formában, szabad megfogalmazásban készítsék el és küldjék be beadványaikat, kérelmeiket, nyilatkozataikat. A felületen lehetőség van különböző kiterjesztésű mellékletek csatolására is.

Rendelkezési nyilvántartás:

A Rendelkezési Nyilvántartás felületén az ügyfelek meghatározhatják, hogy elektronikus ügyintézést biztosító szervek milyen formában tartsák az irányukba megvalósuló kapcsolatot, illetve a felület lehetőséget ad, hogy az ügyfél meghatározott ügyekre- vagy általános érvénnyel- illetve határozatlan- vagy határozott időre meghatalmazás adjon ügyei vitelére más személynek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support