Bordányban a Juhász Gyula és az Október 23-a utcában még 6 darab építési telek eladó!

Helyrajzi számok: 315/23; 315/24; 315/38; 315/39; 315/46; 315/47

Elhelyezkedés: Az építési telkek a település déli részén kerültek kialakításra, az alábbiak szerint:

telkek

Közművesítés: A telkek víz és villanybekötéssel rendelkeznek.

 Építési előírások a telkekre vonatkozólag:

  • Beépíthetőség: maximum 30 %
  • Oldalhatáron vagy szabadon álló beépítés
  • Csak 1 lakás épülhet
  • Építménymagasság: minimum 3, maximum: 5 méter
  • Előkert: 5 méter
  • Oldalkert: 5 méter, illetve 3 méter a másik oldalon
  • Melléképület elhelyezhető a szabadon álló építési vonalon belül
  • Pincét lehet építeni

Érdeklődni lehet:

A bordányi Polgármesteri Hivatalban Gyémánt Évánál (Telefonszáma: 62 588-514), vagy a bordany@bordany.hu e-mail címen.

Egyre több család készül új otthon építésre Bordányban – adatbázis készül az eladó építési telkekről, ingatlanokról

Bordány Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalában az elmúlt időszakban egyre többen érdeklődtek telek és ingatlanvásárlással kapcsolatosan. A település önkormányzata elsősorban a tulajdonában lévő építési telkek eladásával kapcsolatban tud részletes információt nyújtani, de sok esetben egyéb eladó építési telekkel, vagy ingatlannal kapcsolatosan is érkeznek kérdések. Mindezeket figyelembe véve a Polgármesteri Hivatal létrehozott egy olyan online is kitölthető elektronikus felületet a www.bordany.hu oldalon, ahol a magánkézben lévő eladó telkek és ingatlanok legfontosabb adatait meg lehet adni, így az érdeklődő családok számára újabb plusz információt tudnak adni a hivatal munkatársai. Az önkormányzat ezzel a szolgáltatással szeretné elérni azt, hogy a jelenleg beépítetlen telkek, vagy eladó ingatlanok mihamarabb gazdára találjanak. Amennyiben nincs lehetősége interneten megadni ezeket az adatokat (név, telefonszám, helyrajzi szám, terület nagyság, irányár), akkor a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultjánál segítenek ebben.

Adatbázis közvetlen kitöltése eladó építési telek vagy ingatlan esetében

Bordány Nagyközség Önkormányzata még január elején kezdett adatbázis építésbe a településen található eladó ingatlanokról, hogy segítse mind az eladók, mind pedig a nagyközségben telket, vagy házat vásárolni szándékozókat. A mai naptól elérhető az a folyamatosan frissülő térkép, amivel nyomon lehet követni ezeket az ingatlanokat interneten keresztül is.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a jelenleg eladásra váró bordányi telkeket, ingatlanokat: https://drive.google.com/open…

Amennyiben eladni kíván építési telket, vagy házat, kérjük regisztráljon az alábbi linken, hogy segíteni tudjunk az eladásban:
https://docs.google.com/…/1I7HMLgHitVWbfyHPO5ReoH…/viewform…
(Ha esetleg időközben elkelt az adatbázisba regisztrált ingatlan, akkor jelezzék ezt az 06 62 588-510-es telefonszámon.)

Ha további kérdésük van, vagy esetlegesen plusz információra lenne szükségük keressék fel a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultját, ahol szívesen segítenek Önöknek!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support