Bordányban a Juhász Gyula és az Október 23-a utcában még 6 darab építési telek eladó!

Helyrajzi számok: 315/23; 315/24; 315/38; 315/39; 315/46; 315/47

Elhelyezkedés: Az építési telkek a település déli részén kerültek kialakításra, az alábbiak szerint:

telkek

Közművesítés: A telkek víz és villanybekötéssel rendelkeznek.

 Építési előírások a telkekre vonatkozólag:

  • Beépíthetőség: maximum 30 %
  • Oldalhatáron vagy szabadon álló beépítés
  • Csak 1 lakás épülhet
  • Építménymagasság: minimum 3, maximum: 5 méter
  • Előkert: 5 méter
  • Oldalkert: 5 méter, illetve 3 méter a másik oldalon
  • Melléképület elhelyezhető a szabadon álló építési vonalon belül
  • Pincét lehet építeni

Érdeklődni lehet:

A bordányi Polgármesteri Hivatalban Gyémánt Évánál (Telefonszáma: 62 588-514), vagy a bordany@bordany.hu e-mail címen.

Egyre több család készül új otthon építésre Bordányban – adatbázis készül az eladó építési telkekről, ingatlanokról

Bordány Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalában az elmúlt időszakban egyre többen érdeklődtek telek és ingatlanvásárlással kapcsolatosan. A település önkormányzata elsősorban a tulajdonában lévő építési telkek eladásával kapcsolatban tud részletes információt nyújtani, de sok esetben egyéb eladó építési telekkel, vagy ingatlannal kapcsolatosan is érkeznek kérdések. Mindezeket figyelembe véve a Polgármesteri Hivatal létrehozott egy olyan online is kitölthető elektronikus felületet a www.bordany.hu oldalon, ahol a magánkézben lévő eladó telkek és ingatlanok legfontosabb adatait meg lehet adni, így az érdeklődő családok számára újabb plusz információt tudnak adni a hivatal munkatársai. Az önkormányzat ezzel a szolgáltatással szeretné elérni azt, hogy a jelenleg beépítetlen telkek, vagy eladó ingatlanok mihamarabb gazdára találjanak. Amennyiben nincs lehetősége interneten megadni ezeket az adatokat (név, telefonszám, helyrajzi szám, terület nagyság, irányár), akkor a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultjánál segítenek ebben.

Adatbázis közvetlen kitöltése eladó építési telek vagy ingatlan esetében

Bordány Nagyközség Önkormányzata még január elején kezdett adatbázis építésbe a településen található eladó ingatlanokról, hogy segítse mind az eladók, mind pedig a nagyközségben telket, vagy házat vásárolni szándékozókat. A mai naptól elérhető az a folyamatosan frissülő térkép, amivel nyomon lehet követni ezeket az ingatlanokat interneten keresztül is.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a jelenleg eladásra váró bordányi telkeket, ingatlanokat: https://drive.google.com/open…

Amennyiben eladni kíván építési telket, vagy házat, kérjük regisztráljon az alábbi linken, hogy segíteni tudjunk az eladásban:
https://docs.google.com/…/1I7HMLgHitVWbfyHPO5ReoH…/viewform…
(Ha esetleg időközben elkelt az adatbázisba regisztrált ingatlan, akkor jelezzék ezt az 06 62 588-510-es telefonszámon.)

Ha további kérdésük van, vagy esetlegesen plusz információra lenne szükségük keressék fel a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultját, ahol szívesen segítenek Önöknek!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail