• 2019. május 22.
  • 14:00
  • Faluház és Könyvtár, Bordány Park tér 1.

Bordány Nagyközség Önkormányzata és az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. közös szervezésében május 22-én, szerda délután két rendezvényre is várják az érdeklődőket a Faluházba. 14.00 órától Bordányi Ökológiai kör első ülésére kerül sor. Ez a fórum a témára érzékeny, fogékony lakosokat, szervezeteket, intézményeket csoportokat, szeretné megszólítani annak érdekében, hogy becsatornázza a helyi igényeket, működő jó gyakorlatokat, és számba vegye a helyi adottságokat, ötleteket, fejlesztési elképzeléseket a fenntartható fejlődés, az energiatakarékosság és hatékonyság területén.
16.00 órától Családi Energiatakarékossági Fórumra várják az érdeklődő családokat. A fórum érinti az épületenergetika, a megújuló energiaforrások, a fenntartható hulladékgazdálkodás témaköreit. Jó lehetőség mindenki számára, hogy a legújabb, praktikus, gyakorlatban alkalmazható ismeretekre szert tegyen, a pénzügyi kalauz és tanácsadás segítségével pénzt takarítson meg.

A rendezvények ingyenesek, részvételi szándékukat a Faluházban személyesen, a faluhaz@bordany.hu címen vagy a 62/588-516-os telefonszámon jelezhetik.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support