• 2020. február 18.
  • 18:00
  • Faluház és Könyvtár, Bordány Park tér 1.

Információ, jegyvásárlás:

+36 62 588-516
+36 30 965-0771

A Bordányi Faluház (Bordány, Park tér 1.) nyitvatartási idejében, a helyszínen megvásárolhatóak, illetve átvehetőek a jegyek a következő időpontokban:

Hétfő: zárva; Kedd: 14:00-19:30; Szerda: 8:00-19:30; Csütörtök: 14:00-19:30; Péntek: 8:00-20:00; Szombat: 14:00-19:30; Vasárnap: zárva.

Az elmúlt évek sikereire alapozva az idei télen is megszervezésre kerül a Bordányi Színházi Esték rendezvénysorozat, amely az eddigiekben teltházas előadásokat, rengeteg nevetést és vidám, önfeledt órákat hozott a programokon résztvevőknek. 2020. február 18-án kedden 18.00 órás kezdéssel folytatódik a 2019/2020-as évad. Ekkor a Pesti Művész Színház előadásában Lehár Ferenc – Békeffi István Luxemburg grófja című előadását láthatja majd a nagyérdemű a Faluházban. A két felvonásos nagyoperett rengeteg humorral és kacagással kecsegtet:

Sir Bazil idős herceg szerelmes a fiatal Didier Angelába, az ünnepelt énekesnőbe. Feleségül is venné, de a társadalmi törvényekre is tekintettel kell lennie – nem házasodhat rangján alul. Ezért arisztokratát keres, aki hajlandó Angélával rövid ideig tartó látszatházasságra lépni, hogy majdan előre megállapodott válásuk után Ő köthessen házasságot vele. E célra kiválóan alkalmas René, Luxemburg grófja, aki félmillióért vállalkozik arra, hogy Angelát látatlanban feleségül vegye. Basil feltétele, hogy René nem láthatja a menyasszonyt, ám az operett törvényei szerint a fiatalok egymásba szeretnek, ami aztán sok bonyodalommal jár.

Az előadás színvonaláról a kitűnő szereposztás gondoskodik, a főbb szerepekben:

RENÉ, Luxemburg grófja                    Csengeri Attila/Egyházi Géza

ANGELE, ünnepelt színésznő              Fogarassy Bernadett

BAZIL HERCEG, orosz herceg             Fragó András/Harsányi Gábor

COLETTE                                                Kalocsai Zsuzsa/Sáfár Anikó

BRISSARD, festő                                   Czető Roland

JULIETTE                                                Tőrők Anna/Köllő Babett

MENCSIKOV                                          Bor Viktor

PAVLOVICS                                            Gyurity István

PELEGRIN                                               Bodrogi Attila

SAVILLE                                                  Kelemen Ákos

ANYAKÖNYVVEZETŐ                           Benedek Gyula

LAKÁJ                                                      Egri László

CORAILLE                                               Fritz Éva

SIDONIE                                                 Lengyel Eleonóra

valamint: Magyar Viktória, Budai Márton, Czető Ádám, Umbráth László

Belépők január 7-től kaphatók a Faluház ügyfélpultjánál 3000 Ft-os és 2500 Ft-os jegyárakon. Az érvényes BordányKártyával rendelkező lakosoknak további 10% kedvezmény jár, így ők a drágább tikettekhez 2700 Ft-os áron, míg az olcsóbb belépőkhöz 2250 Ft-os áron juthatnak hozzá. Egy kártyával egy előadásra maximum öt belépő vásárolható kedvezményesen! Nincs más hátra, mint értesíteni a családtagokat, rokonokat és ismerősöket és készülődni 2020. első színházi programjára.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support