• 2018. december 8.
  • 15:00
  • Faluház és Könyvtár, Bordány Park tér 1.

2018. december 8-án, szombaton 15 órától Gut Gabriella fitness oktató Fitt délutánt tart könyvbemutatójával egybekötve az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és Községi Könyvtárban. Egy kis ízelítő délutánjáról, valamint Mire vársz? Hozd magad fitt formába! című könyvének tartalmáról: „A tornák előtt/után van, amikor úgy érezzük, de jó is lenne beszélgetni még egy kicsit, kérdezni, tanácsot kérni, megérteni mit, miért, hogyan, elmesélni a saját tapasztalatunkat, megosztani az érzéseinket, sikerélményeinket és megoldásokat találni, kérdéseinkre választ kapni. Nagyon hálás vagyok a bizalmatokért, és azért amiért együtt tornázunk hétről hétre. Fontos számomra, hogy meghallgassalak Benneteket és segíthessek abban, hogy tudatossá, tudatosabbá válhasson az étkezés, mozgás, minden, ami hatékonyabbá és eredményesebbé teheti a rendszeres tornákat.”

Ezért arra gondoltam, hogy minden településen, ahol együtt tornázunk Fitt délutánokon várlak Benneteket egy beszélgetős délutánra, ahol minden kérdésre  választ kaphattok a testmozgással, a helyes táplálkozással, az egészséges életmóddal kapcsolatban!

Kivételesen az edzőcipőt, polifoamot, kulacsot otthon felejtheted! Itt az alkalom, gyere el Te is! Sok szeretettel várlak!

Mikor és hol találkozhattok Velem?

November 23. péntek 17 óra Zákányszék Könyvtár

November 25. vasárnap 15 óra Szeged Oázis Egészségfejlesztő Központ

November 30. péntek 17 óra Ruzsa Művelődési ház

December 01. szombat 15 óra Üllés Könyvtár

December 02.vasárnap 15 óra Forráskút Könyvtár

December 07. péntek 17 óra Pusztamérges Művelődési ház

December 08. szombat 15 óra Bordány Faluház

December 09. vasárnap 15 óra Ásotthalom Művelődési ház

December 14. péntek 17 óra Pusztamérges Művelődési ház

Gut Gabi

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support