Tisztelt Ügyfeleink!

Magyarország Kormánya veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében az ország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki.

A kihirdetett vészhelyzetre tekintettel az lakosok és az ügyintézők egészségének védelme érdekében a Bordányi Polgármester Hivatalban a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy elsősorban telefonon, elektronikus levélben vagy a rendelkezésre álló elektronikus felületeken keresztül szíveskedjenek Hivatalunkhoz fordulni, az ügyeiket intézni. A Hivatal kollégái, igény esetén telefonon visszahívják Önöket és segítséget nyújtanak az ügyek intézésében.

A Hivatalunk központi elérhetőségei az alábbiak:

Központi telefonszám: +36-62-588-510

Központi emailcím: bordany@bordany.hu

Egyéb ügyindítási lehetőségek:

E-papír: https://epapir.gov.hu/

E- Önkormányzat portál: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Ügyfélfogadásunkkal együtt a Hivatal pénztárának működése is szünetel, erre tekintettel kérjük, hogy befizetéseit elsősorban banki átutalás útján szíveskedjen teljesíteni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Polgármesteri Hivatal

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support