Tájékoztatjuk a Bordányiakat, hogy a kialakult járványügyi helyzet intézkedéseinek enyhítését követően az FBH-NP Nonprofit Kft. a lehetőségek függvényében, a csatolt tájékoztatóban szereplő helyszíneken – ügyfélszolgálati irodákban és ügyfélkapcsolati pontokon – kezdte meg személyes ügyfélfogadását 2020.05.25-től, a megjelölt nyitvatartással.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket,  hogy a kialakult járványügyi helyzet intézkedéseinek enyhítését követően az FBH-NP Nonprofit Kft. a lehetőségek függvényében, a csatolt tájékoztatóban szereplő helyszíneken- ügyfélszolgálati irodákban és ügyfélkapcsolati pontokon- kezdte meg személyes ügyfélfogadását 2020.06.01-től, a megjelölt nyitvatartással.

Továbbá 2020.06.02-tól ismét igényelhető a lakosság számára a lomtalanítás. Lomtalanítási igényükkel a korábbiakban megszokottak szerint kereshetik ügyfélszolgálatainkat az érdeklődők.

Tisztelettel:

FBH-NP Nonprofit Kft.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support