A Vadgesztenye Ifjúsági Közösségi Szálláshely 7 db fürdőszobás, 4-5 személyes szobával Bordány központjában várja a településre érkezőket.

A szálláshely kiválóan alkalmas osztálykirándulások, ifjúsági képzések, találkozók, konferenciák, edzőtáborok, tréningek lebonyolítására, de kedvező árai miatt a Csongrád megyébe, Szegedre, Mórahalomra utazó baráti társaságok és családok számára is ideális lehet.

recepció

A négy-ötágyas, saját fürdőszobával, ágyneművel, törülközővel rendelkező szobában 30 főt tudunk elszállásolni részben emeletes ágyon. A lakók részére biztosítani tudunk egy hangulatos közösségi teret, ahol székek, asztalok állnak rendelkezésükre. A vendégek részére minden technikai felszerelés adott: három darab számítógép, internet, wifi, projektor, vetítővászon, flip chart, tv, dvd.

SZÁLLÁSFOGLALÁS MOST!

Bordány mellett halad el az Alföldi Kéktúra útvonala, a túrázók kedvenc helye a szálláshely, ahol a gyalogosan érkezők kerékpárokat is kölcsönözhetnek a környék bebarangolására. Étkezni a szállással egy épületben található étteremben lehet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail