Elkészült a Vadgesztenye Ifjúsági Közösségi Szálláshely honlapja, ahol az új, honlapba épített foglalási rendszer is élesben működik. A szálláshely vendégeit szeptember 1-től a www.bordanyhostel.hu címen elérhető teljesen új portál várja, ahol meg tudják nézni a szobákat, akciókat: az általuk kiválasztott időpontra akár több szobát is lefoglalhatnak, kuponkódok megadásával kedvezményesen is. A szobafoglalással egy időben tudnak igényelni ingyenes parkolóhelyet, vagy bérelni tudnak a rendelkezésre álló kerékpárok közül, de reggeli vagy akár Bordányos bögre vásárlására is lehetőségük van.

Az új honlap lehetőséget biztosít arra, hogy jobban megismerjék a szálláshelyet, fotógaléria, rövid leírások, ajánlások könnyítik meg a szálláshely melletti elköteleződést. Folyamatosan friss hírekkel, blogokkal bővül az oldal, ami ugyancsak segít abban, hogy minél több helyi programot, eseményt megismerve válasszanak egy olyan időpontot az ide érkező turisták, amikor a baráti társaságuk, a család vagy az ifjúsági csoport a legjobban érezheti majd magát településünkön!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support