A Képviselő-testület még december 15-ei ülésén fogadta el 2017. évi ülés-, munka és rendezvény tervét. A tervek szerint a képviselők az idei évben kilencszer üléseznek, amelyeket megelőzően az önkormányzat bizottságai is összeülnek összesen húsz alkalommal. A testület döntött a 2017. év programjairól, eseményeiről is. A civil szervezetekkel, önkormányzati intézményekkel összeállított programnaptárban összesen hetvenhárom program szerepel. A Falunapokat június 4-5. között rendezik meg. A falugyűlés időpontja szeptember 15-re módosult, mint ismeretes a korábbi években mindig februárban került megszervezésre ez a program. A Kecskeverseny és a Helyi Ízek Fesztiválja az idén szeptember 9-én zajlik majd. A részletes rendezvényterv településünk honlapján elérhető, érdemes végigböngészni.

Mint ahogyan arra tudósításunk címe is felhívja a figyelmet, számos évfordulóra, jubileumra is sor kerül 2017-ben. Az idén lesz 15 éves a Borostyán Dalkör, illetve 25 éves a bordányi Falunapok rendezvénysorozat. De évfordulót ünnepel az általános iskola művészetoktatása, amely 20 éves, a 30 éve új épületbe költözött napközi otthonos óvoda és a 45 éve működő Faluház is. Az évfordulókhoz kapcsolódna még számos programra, közös megemlékezésre is számíthatunk, amelyek még gazdagabbá teszik az új év programkínálatát!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support