Decemberben még ezzel az arculattal jelent meg települési kiadvány, január 27-én, pénteken pedig már a megújult újságot vehetik kézbe a bordányiak

Bordány Nagyközség Önkormányzatának hivatalos lapja a Bordányi Napló 1991 óta jelenik meg, és érhető el a bordányiak számára térítés mentesen. Az elmúlt huszonhat évben a szerencsés olvasók 271 különböző kiadást olvashattak. Összesen 302600 példányban jelent meg kiadványunk, több, mint 3,5 millió oldalon. Ennyi lappal legalább tizenöt szabványos focipályát tudnánk lefedni, ha egymás mellé tennénk az újságok lapjait.  

1991-ben még 700 példányban jelent meg az akkor még Bordány címer nélküli Napló, és csak kéthavonta kapták kézhez a bordányiak. Az első Bordány címeres napló 1993. márciusában jelent meg, 1992-től ezidáig pedig a magyar címer díszítette a lapot.  Jelenleg már 1250 példányban jelenünk meg, és havonta vagyunk olvashatók. 2011-től a havi újság mellett hetente két oldalas hír melléklet,  a Bordányi Hírek is kiadásra kerül, bővítve ezzel a hír kínálatot.

Legutóbb 2011. márciusában jelent meg új formában a lap, és most közel hat év után ismét újabb, modernebb formát ölt. Megváltozik a betűtípus, a cikkek egységesen 12-es méretű betűvel íródnak. Reméljük elnyerik az olvasók tetszését a korábbiaknál nagyobb fotók, címek. A Bordányi Napló fejlécét továbbra is címerünk díszíti, és Bordány színe a zöld is dominál majd a lapban, amely a 12 oldalból négy oldalon már színesben jelenik meg.  

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support