A napokban érkeztek meg a gyümölcslé előállításához szükséges kisgépek a Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet telephelyére. A daráló, a présgép, valamint a pasztőröző és töltőgép már a helyszínen van. Jó hír, hogy a pasztőrkád is megérkezett. A legnagyobb méretű gépet csak az épület ablakán lehetett beemelni, ott is további bontásra került sor, hogy beférjen a nagyméretű eszköz. Megtudtuk, hogy amíg a gyártó nem szállította le a pasztőrkádat gyakorlatilag állt a munka, hiszen nem lehetett folytatni az ablakcseréket.

Most a belső villanyszerelési munkák kezdődtek meg. Az épületben a régi lakóház utca felöli két szobája került összenyitásra, ez lesz a gyártóüzem területe, amelyet a nagy teljesítményű gépek miatt ipari árammal kell ellátni. Folyamatban van még a központi fűtés és vízszerelés is.

A következő öt új munkatárs felvételére a tervek szerint július elsejétől nyílik lehetőség. A dolgozók ekkor már a fennmaradó takarítási feladatok mellett a próbaüzem beindításával foglalatoskodnak, és a következő hónaptól megindulhat az ivólevek, zöldség- és gyümölcslekvárok gyártása is.

Ha még nem adta be önéletrajzát, de szeretne dolgozni az üzemben, ne késlekedjen, hiszen a munkatársak kiválasztása is hamarosan kezdetét veszi!

Akinek van jó ötlete az üzemben gyártott termékek közös márkanevére, azt is szívesen veszik a szövetkezetnél. A javaslatokat ugyancsak a homokhatsagszive kukac gmail pont com e-mail címre lehet elküldeni. A legjobb névötleteket ajándékcsomaggal jutalmazzák majd!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support