Bordány Nagyközség Önkormányzata a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal és az Új Nemzedék Központtal együttműködve rendezett ifjúsági fórumot a Bordányi Ifjúsági Információs Pontban június 15-én, csütörtökön. Közös gondolkodásra, beszélgetésre hívták a fiatalokat, ahol többek közt a település jövőben tervezett, elsősorban a fiatal korosztályt érintő fejlesztéseiről oszthatták meg véleményüket a fiatalok, akik a lakhatásról, helyben maradásról, elérhető szolgáltatásokról és programokról, helyi értékekről, vállalkozási ötletekről beszélgettek egymással, bordányi önkormányzati képviselőkkel és Vajda Árpád ifjúságszakmai koordinátorral. 

Döntés született a megfogalmazott ötletek pályázati úton történő megvalósításának lehetőségéről is. A pályázati munka szinte azonnal meg is kezdődött. Mindazok, akik ott voltak a fórumon, és azok is, akik nem tudtak jelen lenni, most az itt található kérdőív kitöltésével segíthetik a pályázati munkát:   Köszönjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support