Bordány Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete legközelebb október végén, a tervek szerint október 26-án, csütörtökön tartja soron következő ülését. Mivel a képviselők legutóbb szeptember 11-én az óvodában tartottak rendkívüli ülést, ahol a fontos témákat megtárgyalták. A szeptember végére tervezett testületi ülés témái már az októberi napirendek közé kerültek. Várhatóan egy maratoni ülésre számíthatnak majd mind a képviselők, mind az érdeklődők. Természetesen, ha szükséges soron kívüli ülés keretében hamarabb is összeülnek, ilyen ülésre előreláthatólag csak akkor kerül sor, ha valamelyik beruházással kapcsolatosan kell dönteni. Az októberi testületi ülésen számos beszámolót hallgathatnak meg, illetve tárgyalnak majd a képviselők, ezekhez a témákhoz várják a lakosság véleményét is, amelyet vagy helyben a testületi ülésen, vagy korábban a bejáratott információs csatornákon juttathatnak el az önkormányzat, illetve a képviselők számára.
Három fontosabb téma kerül terítékre. Napirenden lesz az egészségügyi alapellátást nyújtó szolgáltatók beszámolója. A polgármester beszámol a lakóhely környezeti állapotáról valamint a környezet védelméről, és ugyancsak ő jegyzi majd Bordány középtávra szóló integrált településfejlesztési stratégiájának végrehajtásáról szóló előterjesztést is. Az önkormányzati tulajdonú, vagy önkormányzati tulajdonnal rendelkező cégeknek is napirend keretében számolnak be az elmúlt időszakról. A Bordányi Településfejlesztő Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tevékenységéről Lovai Mihály ügyvezetőt, míg a Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet tevékenységéről Frankné Varga Katalin ügyvezető elnököt hallgatják meg a képviselők. A községünk részvételével működő önkormányzati társulások tevékenységéről folyamatosan érkeznek a beszámolók, ezeket is áttekinti, véleményezi majd a képviselő-testület.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support