Örömmel számoltunk be korábban, hogy a bordányi önkormányzat az intézmények energetikai fejlesztésén túl további pályázati forrást nyert a Belügyminisztériumtól a sportcsarnok belső felújítására is. Így míg az energetikai fejlesztés keretében a régi nyílászárók cseréje, illetve az épület teljes külső hőszigetelése valósulhatott meg, addig most további húsz millió forintból teljesen megújulhat az intézmény: az épület belső festése, a küzdőtér csiszolása, festése, majd lakkozása, valamint . Teljesen megújulnak a sportöltözők, és mosdók, valamint két új wc kialakítására is sor kerül. A fejlesztésnek köszönhetően egy elválasztó függöny is beépítésre került, így egyszerre akár két testnevelés órát is meg lehet tartani az épületben.

A belső felújítás munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak. A hátralévő munkák közül a legtöbb időt a küzdőtér parkettájának csiszolása a sportágaknak megfelelő vonalak felfestése, majd a lakkozás, és a lakk száradása veszi majd el. Ezt a munkafolyamatot hétfőn kezdik meg, és várhatóan a hónap végén vagy a  jövő hónap elején vehetik újra birtokba mind a tanulók, mind a sportolni vágyó bordányiak a megújult épületet.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support