Bordány Nagyközség Önkormányzata 2019-ben újra meghirdeti a települési virágosítási és környezetszépítési versenyt. A verseny célja a település idegenforgalmi vonzerejének, a nagyközség virágfelületek növelése, a környezet gondozottságának, ápoltságának harmonikus, településképbe illő, természeti adottságokhoz alkalmazkodó kialakítása. Kiemelt cél továbbá nyilvánosságot és elismerést adni azon bordányi polgároknak, civil közösségeknek és vállalkozásoknak, akik közérdekű munkával szebbé, virágosabbá teszik közvetlen környezetüket.

A virágosítás és környezetszépítési verseny három kategóriában kerül meghirdetésre. Utcánként díjazzák a legvirágosabb házakat a szervezők, de a település legvirágosabb intézménye, valamint a legvirágosabb munkahely és vállalkozás is elismerésben részesül.

Szerencsére már az elmúlt felhívások alkalmával is nehéz helyzetben voltunk, hiszen nagyon sok ingatlantulajdonos munkáját tudtuk volna korábban is elismerni. Nagyon sok szép rendezett és virágos ház van Bordányban,  ezért reméljük, hogy idei kezdeményezésünkre is sokan jelentkeznek, így újra sok szép virágos ház közül válogathat majd a zsűri” – mondta el Kiss-Patik Péter a felhívás egyik ötletgazdája.

A verseny nevezési határideje május 19-e, vasárnap. A nevezési lap letölthető a www.bordany.hu weboldalról, vagy közvetlenül kérhető és leadható a Polgármesteri Hivatal ügyfélpultjánál is.

A verseny okleveleit, díjait június 9-én, vasárnap a Pünkösd Feszten adják át a Park téren!

viragos_bordany_2019_jelentkezesi_lap

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support