Június 10-én, hétfőn a Pünkösd Feszt zárónapjának reggelén minden bordányit és ide érkező vendéget a mezei futóversenyre várják a szervezők. A 3600 méteres távot már huszonhét éve minden évben egyszer lefutják a bordányiak, ez a hagyomány folytatódhat idén is. Rekorddöntést is előirányoztak a verseny szervezői, szeretnék, ha minél többen a rajthoz állnának. Az útvonal is több éve változatlan, Bordány bel- és külterületi útjain kell most is végigfutni. Nevezési díj nincs, a verseny ingyenes. 2018-tól ezen a versenyen is chipes időmérést alkalmaznak, amely nagyban segíti a szervezők munkáját, hiszen nyolc kategóriában hirdetnek majd eredményt. A modern technika megkönnyíti az összesítéseket, és gyors eredményhirdetést tesz lehetővé. Nagyon fontos, hogy a futóversenyre lehetőség van előnevezni 2019. május 30-tól június 9-én 19 óráig az interneten keresztül itt: darktiming.hu/bordany. A nevezésről a rendszer e-mailben értesítést küld, de a darktiming.hu/bordany/eddig oldalon is nyomon követhető a nevezések alakulása. Az előnevezetteknek csupán a rajtszámaikat kell átvenniük a helyszínen 7.30 és 8.30 között, de persze helyszíni nevezésre is van lehetőség ugyanebben az időben. 8.40-től a mezei futóversenyre melegíthetünk be Gut Gabival, a verseny pedig a tervek szerint 9 órakor veszi kezdetét. A futók az idén is egy-egy bordányi iskolás osztályért futhatnak, továbbá hagyomány, hogy mind az alsós, mind a felsős osztályok közül a legtöbb embert mozgósító osztályt jutalmazzák.

Az eseményről bővebben honlapunk események oldalán olvashat!

A futóverseny után kerékpár regisztrációra, kerékpár állapotfelmérésre is lehetőség nyílik a Koffeinkerékpár – Bordány Bikes és Tari Attila jóvoltából. Ezen kívül görkoris bemutató, valamint görkorcsolya oktatás is lesz Lavner Endrével, a Viking Korisuli oktatójával. Dr. Pőcze Tünde rendőr őrnagy tart rendőrségi bemutatót a rendezvényen résztvevőknek.

A programokon való részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Mezei Futóverseny 2019 – versenykiírás.pdf

Mezei futóverseny 2019 útvonalterv.pdf

Prevenciós nap: egészségtudatosság, egészséges életmód, prevenció Pünkösdkor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support