Május 25-én Fábián Janka írónő volt a bordányi Faluház és Könyvtár vendége. Az író-olvasó találkozó során az érdeklődők megismerkedhettek az írónő műveivel, munkásságával, valamint bemutatta friss, Aranykönyv díjas Rózsalugas című könyvét. A jó hangulatú beszélgetést Fődiné Éva nyugdíjas könyvtáros vezette. Június 17-én, hétfőn a bordányi Faluház vendége volt Mohai Gábor rádiós és televíziós bemondó, előadóművész. A művész egy felejthetetlen előadóesttel ajándékozta meg a bordányi közönséget. Szécsi Margit mellett hallhattunk még többek között József Attilától, Petőfitől, Weöres Sándortól, Nagy Lászlótól és Bede Annától is verset. Olyan átéléssel adta elő ezeket a verscsokrokat, amely magával ragadta a közönséget. Köszönjük ezt a tartalmas, lelket melengető estet Mohai Gábornak. A rendezvény az EFOP-3.7.3-16-2017-00336 azonosítószámú, Új tanulási tartalmak és szolgáltatások Bordányban az egész életen át tartó tanulás jegyében pályázat keretében valósult meg.

A jövő havi Ötórai tea rendezvény 2019. július 10-én szerdán 17.00 órától lesz, a következő író-olvasó találkozóra 2019. szeptember 3-án, kedden kerül sor, ahol a vendég Grecsó Krisztián író lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support