4 PERC, AZAZ 240 RÖVID MÁSODPERC – NÉHA CSAK ENNYIN MÚLIK EGY EMBERÉLET

Ennyi kell ahhoz, hogy miután leáll a szív az agy sejtjei az oxigénhiányos állapot miatt pusztulni kezdjenek. Mészáros Zalán és Klupács Péter mentőtechnikus több évtizedes tapasztalataik alapján egy olyan innovatív oktató programot dolgoztak ki, melynek segítségével bárki otthon is gyakorolni tudja az újraélesztés mozdulatsorát, bátorságot merítve ezzel a cselekvéshez – ez pedig sokszor a túlélést jelenti mások, nem ritkán a családtagok számára. Az életmentés 5 egyszerű lépésének ismeretében egyetlen hibát követhet el, azt ha nem kezdi el az újraélesztést! A „TEVAgy a hős” program küldetése, hogy a módszer ismeretében bárkiből válhasson életmentő hős és ezzel együtt egy kis városnyi ember életét mentsük meg évente.

A program időpontja  2019.11.18. hétfő 15 óra, helyszíne a bordányi Faluház (6795 Bordány, Park tér 1.).

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges a segédeszköz megrendeléséhez! Jelentkezni lehet az orvosi rendelőkben, a Faluházban és egyes munkahelyeken, ahol található jelentkezési lap.

KÉRJÜK A JELENTKEZÉS MIELŐBBI LEADÁSÁT!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support