2019. november 11-én a bordányi Faluház és Könyvtár vendége volt Varró Dániel József Attila-díjas író. a nap folyamán két előadást is tartott a bordányi közönségnek. 14 órakor az Ádám Jenő Általános Iskola 1. és 2. osztályos diákjai vehettek részt egy rendhagyó interaktív irodalomórán, melynek címe Nem, nem, hanem volt. A gyerekek részleteket hallhattak a Túl a Maszat hegyen című műből, rímeket faragtak, kiegészítették a verseket és megtanultak egy új gyermekverset, mondókát is. Kora este a felnőtteknek a Hitvesi költészet nehézségeiről tartott előadást. A Mi lett, hova című kötetéből olvasott fel részleteket, mesélt a költészetről és a családról. 

A rendezvény az EFOP-3.7.3-16-2017-00336 azonosítószámú, Új tanulási tartalmak és szolgáltatások Bordányban az egész életen át tartó tanulás jegyében pályázat keretében valósult meg.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support