Kedves bordányi lakosok!

Egy már hagyománynak mondható szép kezdeményezést kezdtünk el öt évvel ezelőtt, amikor is elhatároztuk, hogy a farsangi időben megajándékozzuk magunkat egy jó hangulatú estével, a katolikus bállal. Az idei, jubileumi rendezvényünkre szeretettel invitálom nemcsak egyházközségünk híveit, hanem mindazokat, akik szívesen eltöltenék egy kellemes estét egy jó cél érdekében. Minden évben templomunk szépítésére fordítottuk az adományokat. Így lesz ez a jövő esztendőben is, amikor orgonánk bővítésére és felújítására gyűjtünk. Kérem, hogy részvételükkel és adományaikkal legyenek segítségünkre, és közben ne felejtkezzenek meg arról, hogy időt és alkalmat engedjenek saját maguknak is a pihenésre és a kikapcsolódásra. Szeretettel köszöntöm mindannyiukat és kívánok nagyon szép és áldott karácsonyi ünnepet!

Dr. Janes Zoltán

Az V. Bordányi Jótékonysági Katolikus Bál január 18-án, a Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Belépőjegyek a Faluházban és a Vadgesztenye Étteremben 5000 Ft/fő áron vásárolhatóak meg 2020. január 10-ig, majd 6500 Ft-os áron január 16-ig. Támogatójegyek vásárlására is lehetőség van a belépőjegyeket árusító helyeken. A háromfogásos vacsorát a Vadgesztenye Étterem biztosítja, a zenét Busa Szaby és a Ráadás Zenekar szolgáltatja. Tombola felajánlásokat a szentmisék után a sekrestyében fogadjuk.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support