December 22-én vasárnap Dr. Janes Zoltán plébános, Tanács Gábor polgármester, Jenei Györgyné a Karitász helyi vezetője és Lajkó Bálint ifjúsági polgármester közösen gyújtották meg a bordányi adventi koszorú negyedik gyertyáját. Az utolsó láng a szeretetet jelképezi, amely azt is jelzi, hogy elérkezett a karácsony: boldogan ünnepelhetjük Jézus Krisztus születését, a nekünk adott végtelen Szeretetet. Így már mind a négy gyertya közös fénye ragyogja be az ünnepvárás pillanatait, reményeink szerint minden bordányi családhoz beköszönt a szeretet és a béke.

A gyertyagyújtást követően vette kezdetét az idei utolsó jótékonysági karácsonyi vásár is, sokan költötték el megmaradt karácsonyi tallérjaikat, ezzel is támogatva az óvoda, az iskola, vagy valamelyik helyi közösség leendő programjait, munkáját. A vásári forgatagban a Sajtkukac duó szórakoztatta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ezúton kívánunk önkormányzatunk, valamint a helyi nyomtatott és digitális média összes közreműködője nevében mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt!

Köszönjük, hogy figyelemmel kísérték mind a bordany.com, mind a Bordány  a Homokhátság Szíve Facebook csoportunk írásait, tudósításait, végigböngészték fotóinkat, megnézték videó összeállításainkat!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support