Kedves Bordányiak 6-106 éves korig!

Az önfejlesztés, mozgás, klubélet régi/új formáját szeretnénk kínálni a társastánc eszközével, mégha nem is táncoslábú valaki. A Faluház fog helyet adni mindazoknak, akik nyitottak a társasági élet, a mozgás, a mentális egészségmegőrzés, a tanulás e formája iránt. Társastánc tanfolyamokat, foglalkozásokat, workshopokat tervezünk indítani Lengyel Zoltán és Pálinkó Lujza tánc tanárok vezetésével, akik már bizonyították hozzáértésüket legutóbb például az Iskolabálon a nyolcadikosok nyitótáncával. Kísérje figyelemmel gondolatébresztő bekezdéseinket!

Tánc 1.

Társastánc? Mi is jusson eszedbe erről? Keringő, Tangó, Samba, Rocky, Salsa…. többféle tánc, sok-sok figurával….például… De még inkább gondolj arra, hogy megtanulsz együtt mozogni, együttműködni egy másik emberrel… Megtanulsz önmagadról, a figyelmedről, a kitartásodról érdekességeket, változik a szemléletmódod a mozgásról, a tanulásról, az együttműködésről stb.

Tánc 2.

A társastánc rendszerbe foglalt mozgás, amit összhangban tudsz csinálni egy másik emberrel, a zenét, és az ismeretanyagot használva ehhez. Tanulni mindenki képes, csak a tanulási sebesség, és minőség más. Nem a tehetség a legfontosabb összetevő, hanem a figyelem, szorgalom és kitartás.

Tánc 3.

Ha mozgás, akkor egészség! Legyen az bármilyen, amit szívesen, és rendszeresen végzel! Ha ez a tánc, akkor használod az izmaidat, a gondolkodásodat, a memóriádat, azaz az idegrendszeredet. Tehát test és tudat együtt alakul.

Tánc 4.

Aki kimozdul a Tv elől, a komfortzónájából, esélyt ad magának többnek lenni, barátokat szerezni, közösen szórakozni másokkal, felfedezni új témakört, új értékeket, fejleszteni kapcsolatrendszerét, kimozdulásának új értelmet adhat…

Tánc 5.

Aki rendszeresen táncot tanulni jár, a fentieket megtapasztalhatja. Sőt azt is, hogy mások irigylik, hogy sokaknak példát szolgáltat, hogy büszke lehet önmagára, sőt a környezete is rá, hogy nagyobb önbizalommal éli az életét, magabiztosabb…

Várunk mindenkit szeretettel! Jelentkezni személyesen a Faluház információs pultjánál illetve telefonon a 62/588-516 vagy a 30/965-0771-es telefonszámon lehet.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support