A takarékszövetkezet volt épületének hasznosítására kiírt pályázatra nem érkezett megfelelő minőségű pályázati anyag, így a képviselő-testület tagjai a pályázati határidő meghosszabbításáról, illetve a pályázati dokumentáció kisebb mértékű átalakításáról is döntöttek. Az új kiírás értelmében a pályázatokat legkésőbb március 25-én 16 óráig lehet benyújtani személyesen a Polgármesteri Hivatal titkárságán, vagy elektronikusan megküldeni a bordany@bordany.hu e-mail címre. A pályázónak olyan egyszerű kérdésekre kell válaszolnia, hogy milyen szolgáltatást, vállalkozást indítana, kiknek szolgáltatna ezzel szívesen, mitől érzi, hogy ez a vállalkozási ötlet esetleg hiánypótló, vagy különleges lehetne.
Viszont részletesen ki kell fejtenie a tervezett fejlesztés költségvetését, hiszen egyrészt ebből derül az ki, hogy esetlegesen milyen támogatást szeretne kapni a pályázó ötletének megvalósításához, másrészt, hogy a vállalkozásnak köszönhetően mekkora bevételhez juthat településünk. A pénzügyi terv alapján tud majd a Pénzügyi, Gazdasági és Településfejlesztési Bizottság megalapozottan dönteni. További részletek itt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support