A Faluház és Könyvtár a járványügyi veszélyhelyzet miatt elrendelt zárva tartási időszakban a Könyvtár olvasói számára könyvszolgáltatás néven ideiglenes szolgáltatást indít. Lehetőség van e-mailen (konyvtar@bordany.hu), telefonon (+36-30/965-0771), vagy a Faluház és Könyvtár Facebook és Messenger felületén könyveket, DVD-ket, CD-ket kérni. Az elérhető könyveket a könyvtár OPAC-ján keresztül tudják megkeresni:
http://corvina.sk-szeged.hu/WebPac.bordany/CorvinaWeb

Könyvtárosaink összeállítják a csomagot és hétfőn, pénteken előre egyeztetett időpontban házhoz szállítják azt. Kérjük, amennyiben tudja olvasójegye számát is tüntesse fel a levélben vagy adja meg a neve, telefonszáma és e-mail címe mellett. A könyvek kiszállítása kizárólag egészséges emberek részére történhet. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házikaranténban lévő személyek részére a könyvek kiszállítása nem végezhető. A veszélyhelyzet ideje alatt lejáró kölcsönzési idejű könyveket nem kell visszahozni, azokra késedelmi díjat nem számolunk fel.

A szolgáltatásról részletesen az alábbi linken olvashat:

Könyvszolgáltatás a járványügyi veszélyhelyzet miatt elrendelt zárva tartási időszakban

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support