A településüzemeltetésben dolgozó munkatársak a nyári munkák keretében megkezdték a közterületeken lévő, illetve a buszmegállókban található padok deszkáinak festését, illetve szükség esetén azok cseréjét. A munka során a paddeszkákat leszerelik, és nem a helyszínen, hanem a műhelyben csiszolják, majd festik le azokat. Az ülőalkalmatosságok legtöbbször másnap már vissza is kerülnek rendeltetési helyükre.

Az időjárás viszontagságai és sajnos több esetben a rongálás miatt cserére szoruló deszkákat is leszerelik, azok helyére teljesen újakat szerelnek fel. Bizonyos esetekben a méretre vágás, gyalulás és festés miatt kisebb csúszások várhatóak a visszaszerelésben, így előfordulhat, hogy akár több napig nem tudják rendeltetésszerűen használni a padokat az utazni vagy pihenni vágyók. A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support