Szeptember 13-án, vasárnap a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét lesz PIACOK NAPJA, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival! Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban. Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől! 

A szervezők, a Hello Piac és a Nem Adom Fel szeretnének lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, és a magyar  vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

A Piacok napján a bordányi Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet is részt vesz. A szövetkezet munkatársai a megszokott finomságok mellett legújabb grillszószaikat és három édesség különlegességüket is felviszi a fővárosi piacra, bízva abban, hogy további vásárlókat tudnak a telesen magyar Legjava márka mellé állítani.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support