November 17-én az MLSZ-től megérkezett az aktuális ingatlanfejlesztésünket megcélzó, a bordányi sportpálya öltözőépületének felújítását és bővítését tartalmazó projekt előkészítését támogató határozat!
A Bordány Sportkör még február végén nyújtott be pályázatot a labdarúgó szövetséghez azzal a céllal, hogy a kilencvenes évek végén épített, de már korszerűsítésre szoruló Arany János utcai építményt felújítsa, illetve bővítse. A jelenleg 120 m²-es alapterületű hely, a tervek szerint összesen több, mint háromszorosára, 361 m²-esre növekedne.
A most két csapatöltözőt, bírói öltözőt, szertárt és vizesblokkokat tartalmazó épület több új elemmel bővül az elképzelések szerint. Egyrészt az új komplexumban négy csapatöltöző kap helyet, a hozzá tartozó vizesblokkokkal, nagyobb szertár, tároló kerül kialakításra. Az épületben helyet kap egy büfé helyiség egy fedett terasszal, valamint ugyanezen a szinten természetesen létesülni fog egy akadálymentes wc is. Az emeleti részen mosoda, egy kisebb konyha és egy, a szakmai munkát is segítő közel 50 m²-es klubhelyiség is elérhető lesz sportolóink, edzőink számára.
A jelenlegi döntés értelmében egyenlőre még csak az engedélyezési és kivitelezési tervek teljeskörű elkészítésére nyílik lehetőség, ezt követően, várhatóan a 2021/22-es sportfejlesztési programunk pozitív elbírálása után, pályázati támogatással indulhat, illetve kezdődhet meg az építkezési munka előkészítése.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support