Változnak a bordányi asztali naptárban meghirdetett hulladékszállítási időpontok decemberben, érdemes még most átírni a falu kalendáriumban, hogy ne legyen kavarodás az ünnepek előtt.
December 8-án, kedden zöldhulladék szállítás lesz, míg december 15-én a szelektív hulladékgyűjtésre kerül sor. A december 22-re meghirdetett gyűjtés elmarad, helyette december 29-én viszik majd el a szelektíven összegyűjtött újrahasznosítható hulladékokat. A Négyforrás Nonprofit Kft. kéri a lakosságot, hogy a most közöltek szerint helyezzék ki a házak elé a hulladékgyűjtő zsákokat!
A december 17-re kiírt szemétszállítással kapcsolatos személyes ügyfélfogadás a járványügyi helyzetre való tekintettel elmarad. Kérjük munkatársainkat bármilyen a szemétszállítással kapcsolatos ügyben a következő elérhetőségek valamelyikén keressék: Telefon: +36 79 524 821; Email: fbhnpkft@fbhnpkft.hu.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support