Mivel a Faluház még előreláthatólag március elejéig zárva tart, kihasználva a kényszerleállást, az önkormányzat a konditerem padlójának felújításába fogott. 

A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által megálmodott hely az egyik legnépszerűbb az itt élő fiatalok körében. Sokan járnak ide erősíteni, hiszen a gépek használata ingyenes, csak előzetes regisztrációhoz kötött.  Talán a népszerűség, és rendszeres használat miatt az eredetileg lerakott szőnyeg már nagyon elhasználódott, több helyen kikopott.

A döntés értelmében sportpadlóval borítják be a helyet,  amely jobban megfelel majd a jelenlegi funkciónak, és könnyebbé válik a takarítása is. A munkálatok a napokban megkezdődtek, a régi szőnyeg felszedését követően az aljzatkiegyenlítés történt meg. Várhatóan február közepéig lerakásra kerül majd az új padló is. Az ifjúsági önkormányzat újonnan megválasztott képviselői programjukban további fejlesztéseket irányoztak elő. Mindenképpen szükséges lehet például a nyílászárók festése, szúnyoghálók beszerzése, de némelyik erősítő gép karbantartása, javítása is esedékes. Ezekről az új testület első üléseinek valamelyikén dönthetnek majd.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support