A naptár szerint Farsang van! Nincs ebben semmi meglepő. Egy évvel ezelőtt nagyon fergeteges hangulatú rendezvényen vehettünk részt nyugdíjas társaimmal. Azonban március tizenharmadikával minden megváltozott. Lassan egy év telt el mióta a járvány miatt teljesen felborult mindenki élete. A közösségi élet megállt, mert nem tehetett mást. Mi jelenleg is várunk és velünk együtt sajnos a vírus is. Reménykedjünk az oltóanyagban, mert a bezártságunk lassan már eluralkodik felettünk.
Mit szeretnék üzenni a nyugdíjasainknak így farsang idején? Azt, hogy ebben a pillanatban is szervezzük a lehetséges programjainkat. Valamikor el kell, hogy induljon az élet és mi készen fogunk állni rá. Nem lehetünk feladatok és célok nélkül. Az Életet az éveknek Országos Szövetsége és a megyei szövetség együttműködve készül, hogy minden nyugdíjas tagunk tudjon róla, hogy ha nehezen is, de újra fogunk rendezvényeket szervezni és kisebb-nagyobb kirándulásokra menni. Bizalmunk legyen ebben.
Jelenleg még nem tudunk a Faluház termeiben találkozni, de egy séta közben megtekinthetjük a Nagyközségben átadott két kondiparkot. Mivel nem igazán nekünk való eszközök vannak ott, kipróbálni már nem lesz egyszerű, de reméljük, hogy a fiatalok örömmel veszik birtokba.
Bízom benne, hogy a közeljövőben – amikor biztonságossá válik a találkozás – újra összegyűlünk, beszélgetünk egymással és közösen tervezgetünk majd.
Köszönettel! Szalai Antal

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support