Tisztelt Lakosok! A Covid-19 elleni védőoltás kapcsán felhívjuk figyelmüket, hogy a háziorvosok keresik meg az oltandó pácienseket a regisztrációkor megadott telefonszámon, a védelmi hivatal által megadott lista szerint. Ezért a háziorvosok nyomatékosan kérnek mindenkit, hogy várjanak türelemmel, kizárólag érdeklődés céljából ne hívják fel háziorvosukat, illetve háziorvosi kiértesítés nélkül ne jelenjenek meg a rendelőben oltást kérve.

A háziorvosok csak azokat olthatják be a rendelőben, akik regisztráltak, szerepelnek a háziorvos részére megküldött listán, és a háziorvos jelezte számukra, hogy pontosan mikor kerül beadásra részükre a vakcina. A nagyszámú, oltásról általánosságban érdeklődő vagy oltást sürgető lakossági telefonhívás jelentősen hátráltatja a háziorvosokat megnövekedett számú napi feladataik teljesítésében, gyógyító munkájuk gyakorlásában.

A Nemzeti Egészségügyi Alapkezelő (NEAK) február 9-i tájékoztatása alapján többféle oltóanyaggal lehet majd oltani, de az egyes oltóanyagokat csak a NEAK által megküldött meghatározott listában szereplő páciensek kaphatják meg, az oltóanyag nem választható!

Az oltással kapcsolatban kizárólag azok keressék fel háziorvosukat, akiknek megváltozott  a regisztrációkor megadott elérhetőségük (név, cím, telefonszám).

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support