Az öt felkérésből végül három cégtől érkezett be határidői ajánlati dokumentáció az “Ős-Bordány régészeti park és szarmata falurekonstrukció 2021” elnevezésű közbeszerzési felhívásra. A pályázók közül a legkedvezőbb ajánlattevővel javasolt szerződéskötést a bíráló bizottság, amely a dorozsmai Norbo-Ép Korlátolt Felelősségű Társaságot hozta ki a pontozás győzteseként, a vállalkozás adta be a legkedvezőbb ajánlatot. A szerződést ma írta alá a két fél.

Lezárult az “Ős-Bordány régészeti park és szarmata falurekonstrukció 2021” elnevezésű közbeszerzési eljárás, amelyre határidőig három cég nyújtott be ajánlatot. A közbeszerzés során hiánypótlásra is felhívták a pályázók figyelmét, ennek két cég tett időben eleget. Ezt követően született meg a döntés, amelyet az önkormányzat a bizottság javaslata szerint a napokban hozott meg: Bordány Nagyközség Önkormányzata a legkedvezőbb ajánlattevővel, a Norbo-Ép Kft-vel kötötte meg a szerződést. 

A mai naptól számítva öt nap van arra, hogy a vállalkozó átvegye a munkaterületet, és ezt követően akár már azonnal megindulhat a munka. A 100%-os pályázati támogatásról szóló szerződés szerint legkésőbb jövő év június 30-ig kell, hogy elkészüljön, látogathatóvá váljon a komplexum, ezt a határidőt a kivitelezőnek a benyújtott ajánlatában is vállalnia kellett.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support