A Magyar Posta Zrt. kivezeti szolgáltatási portfóliójából 2021. júliustól a címezetlen reklámkiadványok terjesztésének minden típusát, így a kereskedelmi, az ingyenes sajtótermékek és a politikai reklámkiadványok terjesztését is. Mindez azt jelenti, hogy a Bordányi Napló és a Bordányi Hírek a külterületre való eljuttatása is akadályba ütközik a második félévtől. Az önkormányzat jelenleg megoldásokat keres. Ami már biztos, hogy az önkormányzattól szolgáltatást igénybe vevők a továbbiakban a tanyagondnokok segítségével a továbbiakban is megkapják majd a friss példányokat. 

A többség számára egy mindig nyitva tartó helyen biztosítanának ingyenes hozzáférést a lapszámokhoz, ugyanis a címzett levélként történő heti rendszeres kiküldés például a legolcsóbb esetben is több, mint nyolcezer forintos postaköltséget jelentene tanyánként. Ha csak havonta egyszer a napló kerül postán keresztül kiküldésre, az is kétezer forintos plusz költséget jelent majd a nyomda költségeken felül. Természetesen a Bordányi Napló és a Bordányi Hírek folyamatosan közzétételre kerülnek itt, településünk honlapján is, ahonnét .pdf formátumban bármelyik lapszámot ingyenesen letölthetik.

Olvasóinkat folyamatosan tájékoztatjuk majd a megoldási lehetőségekről.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support