Drága bordányi és Bordányba járó Tornázók! Drága Mindannyian, akik olvassátok a soraimat!

Indulhat a zene? Készen álltok? Kezdhetünk? Nem hallom! Kezdhetünk? Igeeen! Szuper! Nos akkor semmi dolgod nincs, mint hogy érezd nagyon jól magad! Ne gondolj most semmire, csak hallgasd a zenét, énekelj, élvezd a mozgást és szívd magadba az összes energiát! Mert ez a TE énidőd!!!!

Na gyerünk…hinta…éééés húz a váll!!!

Istenem,  de várom már! Minden csütörtökön, 17 órától  már több éve Bordányban, az imádott Faluházban és néha-néha a Sportcsarnokban élhetjük meg együtt a Fitt Forma életérzést! Micsoda sikítások, mennyi izzadságcsepp, gömbölyödő kismamapocak, lelkes kisManók, ragyogó szemek, kitüntetések, elismerések, örömkönnyek, mennyi-mennyi új cél, kihívás, sikerélmény  és az elmaradhatatlan büszke-és megcsináltam érzés! Tudjátok, hogy csak Bordányban, már  több, mint 100 alakformáló tornán töltődtünk együtt?  Nagyon BÜSZKE vagyok Rátok!!! Nagyon!!! Miért? Mert ennyi tornát csak úgy tudtunk megélni, hogy mérhetetlenül kitartóak, lelkesek vagytok és hétről hétre időt szakítottatok magatokra, az egészségetekre,  akadályokat nem ismerve rendszeresen jártatok a tornákra! És Atyaég!!! Mennyi nagyrendezvény! Emlékszel? Neked melyik a legkedvesebb Fitt Forma emléked? Éjszakai aerobikmaraton, élő mixes rendezvények, Fitt Forma Gála, karneváli őrület, karácsonyi- Valentin napi – születésnapi tornák…..

„Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!”

Ha vannak emlékeid, élményeid, amikre szívesen visszaemlékezel, amik értékké váltak az életedben, akkor azok bizony rengeteg hitet, reményt adnak minden időben- csakúgy , mint a mozgás. Ha van egy közösség, ahova tartozol, ahol fontos vagy, ahol motiváló környezetben, életvidám emberek között lehetsz, az bizony hatással lesz az életedre. Nagyon jó hatással! Te egy ilyen közösségnek már egészen biztosan tagja vagy! Ha még nem, mi Téged is sok szeretettel várunk a Fitt Forma családunkba! J

Ezért arra biztatlak, hogy emlékezz és meríts erőt, lendületet az élményekből, mozogj és minden egyes nap tegyél azért, hogy jól érezd magad!

„ A legnagyobb vétség ha semmit nem teszünk, mert úgy  gondoljuk, hogy túl  kevés, amit tehetünk.”

A rendszeres sportolásnak számos jótékony hatása van- ezért IS  élj vele, mert érdemes! Kapcsolódj ki, töltődj, figyelj magadra- mert értékes ember vagy Te is és jól kell legyél azért, hogy még sok csodát tudj teremteni és megélni. Arról nem is beszélve, hogy remélhetőleg hamarosan kezdődik a következő  100  tornánk a bordányi Faluházban is!!! Tiszta szívemből  kívánom és elmondhatatlanul várom!

„Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll!”

Nagyon sokat gondolok Rátok, elmondhatatlanul hiányoztok! Hiszem, hogy hamarosan újra eljön a mi közös énidőnk! Addig is látlak magam előtt Benneteket, hallom a hangotokat, érzem az ölelésetek és arra biztatlak most is, hogy tedd a dolgod, mozogj, töltődj és igenis

Húzd ki a hátad, legyen szép a tartásod és legyél magadra ma is nagyon BÜSZKE!

Szeretettel ölellek Benneteket, hamarosan találkozunk!

Gut Gabi

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support