Virágosítási akció keretén belül minden osztály két virágládát ültet tele virágokkal az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola udvarán. A virágládákat felcédulázták, hogy mindenki tudja melyik balkonláda melyik osztályhoz tartozik.
Ocskó Zoltán igazgató elmondta, hogy az intézmény vezetősége azért döntött a díszítés mellett, mert így a gyerekek otthonos környezetben tölthetik a tanév hátralévő részét, illetve remélik, hogy a ballagás idejére a virágok megerősödnek és ezzel is emelik az esemény fényét. Pedagógiai célja is volt a kezdeményezésnek, ugyanis azáltal, hogy a gyerekek dolgoztak meg vele, talán jobban megbecsülik és büszkék lesznek arra, amit közös erővel megteremtettek. Ha pedig az átfogó képet tekintjük a környezettudatosságra nevelés elősegíti a tanulók maga-tartásának, életvitelének kialakulását annak érdekében, hogy a felnövekvő nemzedék képes legyen a környezet megóvására, elősegítve ezzel az élő természet fennmaradását.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support