2021.06.10-én Ocskó Zoltán igazgató úr engedélyt adott, hogy a nagycsoportos óvodásokkal ellátogassunk az iskolába és találkozhassunk az első osztályosokkal. Az ovisok izgatottan készültek a találkozóra. Ez az esemény mindig mérföldkő a nagyjaink életében, hiszen már csak egy karnyújtásnyira vannak az iskolától. Saci néni, Gabi néni és Orsi néni szeretettel fogadtak minket. Vendégvárás a folyosón, közös játék az udvaron, majd végigvezettek minket az iskolában és benézhettünk a leendő osztálytermükbe. Találkozhattunk a tanítókkal is Szilvi és Melinda nénivel, akik szeptembertől nevelgetik majd gyermekeinket. Az idő gyorsan telt, még jutott idő egy kis hangszer bemutatóra, ahol Zsuzsa tanár néni bemutatta a kisebb nagyobb furulyákat és általunk is ismert dalokat játszott rajtuk. Szép délelőttöt tölthettünk együtt az elsősökkel. Köszönjük a meghívást.
2021.06.11-én mi vártuk az elsősöket egy közös játékra. A vendégvárás után közös udvari játékra hívtuk őket. Volt akadálypálya, kötélhúzás, zsákba futás, célbadobás, közös focizás. Az idő itt is gyorsan telt. Zsuzsi néni és Vanessza is találkozhatott a gyerekekkel, akiket egy évvel korábban ők ballagtattak és engedtek el az iskolába. Nagyon örültünk a találkozásoknak.
Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok mindenkinek a nyárra!

Lázárné Borbola Márta

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support