Az idei évben is Bordányi MédiaTábor indította a fiataloknak szánt nyári programok színes kavalkádját. A serdülő fiatalok egyre szélesebb rétege szeretene nagyobb rálátást kapni a fotózás, filmkészítés világára. A tábor vezetője, Gyuris János helyi médiareferens erről gondoskodott is.

Amellett, hogy az első nap délelőtjén vicces quiz kérdések mellett elmagyarázta a fotózás alapjait, a tábor minden lakója élesben kipróbálhatta magát portréfotózás közben. Délután pedig már a tábor filmjének forgatókönyvén serénykedtek a táborozók. A hét folyamán érdeklődésüknek megfelelően több csoportban dolgoztak a fiatalok. Voltak, akik a filmkészítésében, mások az esemény fotózásában és akadtak olyanok is akik a szerkesztés folyamatában vállaltak oroszlánrészt. 

A kisfilm az XKölykök címet kapta, amelyben szuperképességekkel megáldott fiatalok szent sárkányának eltűnése okozza a bonyodalmakat. És hogy ki is vitte véghez ezt a szörnyű tettet, megtudhatják településünk hivatalos facebook oldalán vagy youtube csatornáján. A film után még egy vicces összeállítást is bevágtak az alkotók, amelyet érdemes kivárni, ugyanis tele van humorosabbnál humorosabb jelenetekkel.

Külön köszönetet szeretnének mondani a táborozók a Mórahalmi Lovas Színháznak, amiért ingyenesen biztosították a végső harc helyszínét és még egy élményekben gazdag délelőttöt is eltölthettek saját idegenvezető kíséretében.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support