Mint arról már korábban is beszámoltunk, a Bordányi Napló terjesztése július elsejétől már nem megoldott településünk külterületén. A dűlőkben és a Bordányi kiskertekben élők ezentúl településünk intézményeiben, frekventált üzleteiben juthatnak hozzá településünk színes kiadványához.
A szerkesztőség tagjai a “Vigyél magaddal” kampány keretében a falu különböző pontjain helyeznek ki az ingyenesen elvihető helyi lapból, és természetesen szükség esetén pótolják is a fogyást. Egy negyedéves időszakot követően már mérhetővé válik a valós igény, azaz, láthatóvá válik, hogy nagyságrendileg hányan olvassák a nyomtatásban megjelenő lapot.
A szociális ellátásban részesülőknek a továbbiakban már nem a postás, hanem a Tanyagondnoki szolgálat munkatársai juttatják majd el a Naplót.
„A belterületen élők a júliusi lapszámot még a postaládáikba kapják, augusztustól pedig elképzelhető, hogy számukra is csak a kihelyezett példányok lesznek elérhetők. Ez nagyban függ az olvasói visszajelzésektől” – mondta el Börcsök Roland faluházvezető, a lap főszerkesztője.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support