Bordány Nagyközség Önkormányzata a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft-vel együttműködve TérZene koncerteket szervez településünkön. A projekt közvetlen célja, hogy a Homokháti nagyközség különböző nyitott és zárt tereit 30 alkalommal megtöltse élő klasszikus zenével. Szeptember 8-án, szerdán 17 órától a Szent István téren várjuk az érdeklődőket, ahol a Kalungu Ütőegyüttes kreatív módon ötvözi az ősi tradicionális, elsősorban afrikai dobolást, a klasszikus és a könnyűzenével (rock, jazz, dnb), így egyedülálló módon egyszerre van jelen a törzsi hangulat és a modern hangzás. Koncertjeiken a zenével, humorral, és a közönséggel való interaktivitással igazi közösségi élményt teremtenek.
Zenekar tagjai: Bereczky Zsolt, Bubla Bence, Mészáros László, Takács Ádám, Tóth Gellért.
A rendezvények ingyenesek, védettségi igazolvány nélkül látogathatók. A programokon fotók készülnek, amelyeket különböző fórumokon publikálhatunk.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support