Szolnok Város Önkormányzata, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szifon Közösségi Tér munkatársai, valamit a Városi Diákönkormányzat vezetői, önkéntesei vendégeskedtek ma Bordányban. A szakemberek egy tanulmányút keretében érkeztek nagyközségünkbe. A települést Tanács Gábor polgármester, a Faluházban folyó szakmai munkát pedig Börcsök Roland faluházvezető mutatta be.

A 14 fős delegáció tagjai között a döntéshozók, ifjúságsegítők mellett voltak fiatalok is, akik a Bordányi Ifjúsági Információs Pont működésére kíváncsiak: a bordányi tapasztalatokat, ötleteket, megoldásokat -amennyiben azok elnyerik a többség tetszését- a saját közösségi terük működésébe szeretnék beépíteni.

A szakmai út folytatásaként a csoport az ebédet követően Szegedre utazik tovább, ahol többek között a D2 Ifjúsági Központot látogatják meg.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support