A Borostyán Dalkör tagjaival, a meghívott vendégeinkkel tortával ünnepeltük megalakulásunk 19. évfordulóját. Tortaszeletelés, sütizés közben kötetlen beszélgetéssel felelevenítettük a megalakulásunkat, régi tagokról emlékeztünk. Egy kicsit visszanéztünk az elért eredményekre, élményekre, fontos eseményekre.
Ezek után visszatértünk az aktuális feladatunkhoz, a dalok gyakorlásához, hogy minél pontosabb éneklés, magabiztos fellépés legyen a következő szerepléskor, ami a hétvégén meg is történt.
Az előadott erdős, boros dalok az érdeklődők visszajelzése alapján sikeresnek mondhatók!
Hétről hétre készülünk a közelgő fellépésekre, és ami most következik az Üllés, aztán Mórahalom, majd a mi találkozónkra, amely október 10-én kerül sor.
Jó együtt lenni, énekelni, s amíg erőnk, képességünk engedi, folytatjuk, ebben a 20. évben még nagyobb lendülettel! Bízunk abban, hogy általunk, velünk még jónéhány évig lesz Bordánynak népdalköre! Azt kívánjuk: legyen így!

Illés Mária, alapító, vezető

„Dolgozz, mintha nem lenne szükséged pénzre. Szeress úgy, mintha sohase bántottak volna.
Táncolj úgy, mintha senki sem nézné. Énekelj úgy, mintha senki sem hallgatná.
Élj úgy, mintha a földi Paradicsomban volnál. MERT OTT VAGY!” – ismeretlen szerző

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support