Bordány Nagyközség Önkormányzata az ifjúsági önkormányzattal közösen pályázott sikeresen az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft-hez. A pályázat komplex ifjúsági fejlesztésekről szól, ennek megalapozó anyaga egy ifjúságkutatás megszervezése, amelynek keretében a napokban egy kérdőívet kézhez kapnak a fiatalok. Ennek feldolgozását követően egy tanulmány készül, bemutatva többek között a fiatalok élethelyzetét. Ez a szakmai anyag jó alapja lehet az elkövetkező időszak ifjúságpolitikai koncepciójának elkészítésekor is.
Minden 12-25 év közötti bordányi fiatal, aki kitölti a kérdőívet és azt a Faluházban vagy bármelyik ifjúsági önkormányzatos képviselőnek leadja, egyből egy belépőjegyet kap az év szülinapi bulijának nevezett eseményre. Ráadásul ha minden kérdésre válaszol, egy sorsjegyet is kap, amellyel megnyerheti Bordány kedvenc elektromos rollerét egy Xiaomi mi Electric Scooter Essential-t, amelyet az Egérház Alapítvány ajánlott fel. Részletek hamarosan!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support