Új szolgáltatással bővült településünk, egy hazai vállalkozás csütörtök délután ugyanis csomagautomatát telepített a Park térre. Az érintésmentes és 0-24 órás küldeményátvételt biztosító automaták, az úgynevezett napelemes Z-BOX-ok kihelyezése része annak a beruházási folyamatnak, amely a Packeta Hungary Kft. dinamikus növekedését támogatja. A térségben ilyen környezetbarát automatát elsőként Bordányba telepített a cég, a Faluház előtt megtalálható Z-BOX-okat mind a bordányiak, mind a környező települések lakói holnaptól már igénybe is vehetik.

Az innovációnak köszönhetően már senkinek sem kell a futárt lesnie, hiszen a csomagot az legmegfelelőbb időpontban, akár más ügyintézésekkel összehangolva a Faluház felé kanyarodva veheti át. Amennyiben internetes áruházban rendel, keresse az átvételi módok között a Packeta Z-box érintésmentes csomagautomatát. Csomagját érintésmentesen veheti át – akár az éjszaka közepén is, ha úgy tetszik, hiszen a Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support