A BordányApplikáción legutóbb meghirdetett nyereményjátékot Kása Zsolt nyerte meg, akinek a tizenhármas szám most mindenképpen szerencsét hozott, hiszen egyedül ő tippelte meg. Annak lett volna nagyobb esélye, aki a tízes számra tippel, hiszen most nem érkezett ilyen tipp. A tizennégyesre és a tizenhatosra is egy-egy szavazat érkezett, míg a tizenötösre ugyancsak nem tippelt ez alkalommal senki.

Kása Zsolt egy Alcor Access Q784C 7″ 8GB GPS + Wi-Fi + 3G tabletet vihet haza a Faluházból, ahonnét hamarosan keresni fogják a nyeremény átvétel egyeztetéssel kapcsolatban.

A legmagasabb tipp az 532-es volt. A legtöbben ez alkalommal a hármasra tippeltek (tizenkilencen), de a négyest is sokan választották, erre tizennyolc voks érkezett. Összesen 123-an vettek részt a játékban, amely hamarosan újabb ajándék sorsolásával jelentkezik majd. Érdemes tehát letölteni az applikációt és folyamatosan figyelni a híreket.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support