Szerdán a Délmagyarország hasábjain olvashattunk egy igazán jó hírt. Arról tudósítottak, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP Plusz) keretében több pályázat is pozitív elbírálásban részesült, ennek köszönhetően hamarosan újabb utak, intézmények újulhatnak meg a Homokhátságon.

A településünk által benyújtott pályázatokról még nincs hír, azonban a Magyar Közút Kht. által benyújtott több megyei út felújítás is támogatást kapott. Számunkra legfontosabb talán a Bordány és Zákányszék közötti út korábban nem rendbe tett mintegy három kilométeres szakaszának teljes körű felújítása, hiszen erre 554 millió forintot kapott a közútkezelést végző cég.

További jó hír, hogy a sokak által ugyancsak rendszeresen használt Forráskút-Balástya közötti útszakasz felújítása is megtörténhet. Az autópályára felvezető útszakasz rendbetételére több mint 1,2 milliárd forintból kerülhet majd sor az elkövetkező időszakban.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support